Partners

TOS Varnsdorf

TOS Varnsdorf bestaat sinds 1903 en is beroemd in het veld Boormachines op wereldwijde schaal Betrouwbaarheid en kwaliteit worden intrinsiek erkend.

Kovosvit MAS

Sinds 1939 een belangrijke wereldleider met een programma van productie, variërend van zelflerende tours, commandotours digitale, verticale bewerkingscentra, 5-assige centers, freesmachine portaal naar het multifunctionele bewerkingscentrum (frezen draaien).

TOS Olomouc

Opgericht in 1922 en sinds 1950 actief in de productie van freesmachines.

Trens

De grootste Slowaakse fabrikant van werktuigmachines bestaat sinds 1937 en heeft gevestigd in deze periode een goede wereldreputatie op het gebied van torens conventioneel en numeriek bestuurd.

TOS Hulin

De verticale torens van TOS HULIN staan al 50 jaar synoniem voor kwaliteit en robuustheid.TOS HULIN heeft dankzij de levering een wereldfaam verworven 13.000 machines over de hele wereld.

Vanad

Vanad 2000 a.s. is een traditionele Tsjechische producent van betaalbaar, modern, krachtig ontwerp CNC-vormsnijmachines met fiberlaser, de nieuwste plasmatechnologieën en oxy-fuel. Sinds 1994 is het bedrijf gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van high CNC-prestatiemachines. Vanad-snijmachines voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen gebruik van de meest efficiënte technologieën toestaan. Elk snijstation kan worden aangepast aan eisen van de klant.

Goratu

De groep Goratu is een groep van fabrikanten Spaanse LAGUN en GEMINIS. GEMINIS staat bekend om deze robuuste torens met grote capaciteiten en LAGUN hiervoor stationaire en bewegende kolomfreesmachines.

TOS A.S.

Slovácké strojírny, a.s. zijn, met meer dan 60 jaar traditie in geavanceerde engineering, een van de bedrijven engineeringprojecten in de regio Zlín. Het bedrijf heeft voorwaarden gecreëerd die bevorderlijk zijn voor stabiele vermindering van interne uitgaven, flexibiliteit van vervaardiging, de garantie van de kwaliteit van het product en een aanzienlijke toename van de arbeidsproductiviteit.

ZPS Tajmac

Het hoofddoel van TAJMAC-ZPS, a. s. voldoet aan alle eisen van de klant. Het hoge technische niveau van alle TAJMAC-ZPS, a.s. producten zijn bevestigd door het kwaliteitscertificaat van TÜV SÜD Czech. s.r.o. te worden toegekend in 2010.

TOS Kurim

Sinds het begin is TOS Kurim een pionier in de introductie nieuwe technologieën, het bedrijf is vandaag de dag een wereldwijd symbool van kwaliteit en precieze werktuigmachines met een zeer lange levensduur.

CKD Blansko

CKD Blansko is een bedrijf gebaseerd op knowhow in de Hydraulische en machinebouwindustrie.

Skoda Machine Tool

Boor- en freesmachines en robuuste draaibanken voor groot onderdelen die fijne precisie vereisen. ŠKODA MACHINE GEREEDSCHAP. Precisie met traditie.

Machine Tool Engineering

We zijn groot genoeg om te ontwikkelen innovatief malen voor uitdagende wereldmarkten en voldoende flexibel, als een bedrijf beheerd door de eigenaar, om een zeer individuele en persoonlijke klantervaring te bieden. We nemen de tijd om je goed te leren kennen om te kunnen bouw de perfecte machine voor u.